Dubl dana – 12. oktobar 2021.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Poštovani čitaoci i dragi pratioci, na našem portalu imaćete priliku da čitate rubriku „Dubl dana“ koju ćemo objavljivati svakodnevno. U pitanju su dva para, s obzirom na to da povećan broj parova na tiketu povećava mogućnost pada. Dubl tiket predstavlja predloge naših urednika i nipošto ne predstavlja tiket stopostotne sigurnosti! Igrate ga isključivo na sopstvenu odgovornost.

Portal Sportske Novosti je naravno mnogo više od Dubla dana! Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!


Zapratite nas i na Instagramu!


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT!

20:45 Srbija – Azerbejdžan 1&D2+ @1,25 (Evropa – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)
20:45 Danska – Austrija G1+ @1,85 (Evropa – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)

Srbija treba da pobedi Azerbejdžan ako želi da se pita o plasmanu u poslednjem kolu. Nadamo se da je bleđa partija protiv Luksemburga prošlost, i da nas očekuju golovi. Ako neko ima perfektne kvalifikacije, onda je to Danska, koja nije primila gol na 7 utakmica. Da li mogu tako i protiv Austrije, pitanje je, a mi ćemo probati kontra tradicije, odnosno da će Austrijanci slomiti odbranu Danske večeras, makar uz jedan gol.

Ukupna kvota: 2,31


Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay